Snake '97

Snake '97 Free 3.0.1

Speel de klassieker op je iPhone

Snake '97 is een gratis game voor je iPhone waarin je een slang bestuurt. Deze eet onderweg objecten op waardoor hij groeit. Klinkt dit bekend in de oren? Da's niet zo gek want elke Nokia-telefoon was aan het begin van de eeuw uitgerust met dit spel. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Heerlijke nostalgie
  • Deel je score

TEGEN

  • Spel nog steeds saai

Goed
7

Snake '97 is een gratis game voor je iPhone waarin je een slang bestuurt. Deze eet onderweg objecten op waardoor hij groeit. Klinkt dit bekend in de oren? Da's niet zo gek want elke Nokia-telefoon was aan het begin van de eeuw uitgerust met dit spel.

In Snake '97 zie je zelfs een oude Nokia op je scherm. Met de knoppen 2,4,6 en 8 bestuur je de slang richting de cirkeltjes. Hoe meer je ervan eet, des te hoger je score. Het spel is afgelopen zodra je de zijkant van het speelveld of je eigen lichaam aanraakt. Snake '97 heeft ook een deelfunctie waarmee je al jouw vrienden op de hoogte brengt van een eventuele monsterscore.

Snake '97 roept vooral nostalgische gevoelens op. Het spel ziet er niet uit en gaat erg snel vervelen maar toch is het heerlijk om weer even in de weer te zijn met dit klassiekertje.

Meeste downloads Arcade games voor Iphone

Meer
Snake '97

Download

Snake '97 Free 3.0.1

Beoordelingen about Snake '97